over ons

De stichting Pura Corda is in 2019 opgericht en is een algemeen nut beogende instelling (anbi).

 

Als doelstellingen zijn o.a. vastgesteld: het bevorderen van activiteiten waardoor de contacten van met name alleenstaande ouderen verbeteren in combinatie met  sociaal maatschappelijke dienstverlening.

Het helpen van jongeren en gezinnen op elke mogelijke manier via de sociaal-maatschappelijke weg.

Het zich inzetten van de bevordering van de integratie van vluchtelingen door middel van ontmoetingen te organiseren,  het bijstaan met integratievraagstukken, het bevorderen van onderlinge contacten tussen vluchtelingen en inwoners en sociaal maatschappelijke dienstverlening.

De stichting Pura Corda wil dit bereiken door het ontwikkelen en uitvoeren van verschillende activiteiten en projecten, dit doen wij o.a. ook in samenwerking met andere organisaties.

 

Bestuur:

Het bestuur van  stichting Pura Corda bestaat op dit moment uit :

Voorzitter:  zeer eerwaarde pater dr. J. Bots SJ

Secretaris: dhr. M. Schoenmakers

Penningmeester: Mevr. M.E. Kapitan l.l.m.

Bestuurslid 1: vacant

 

 

Uiteraard kunnen wij uw hulp daarbij ook goed gebruiken. Steun ons, dit kan zowel financieel, door het doneren van (hulp) goederen of als vrijwilliger voor een van onze activiteiten of projecten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het reactie formulier op deze site, via email: info@puracorda.nl of telefonisch: 06-20293452.

 

 

Stichting Pura Corda heeft de Anbi-status.

Rsin Nummer: 859640139

Ons beleidsplan wordt op dit moment geactualiseerd en komt daarna weer op deze site.

Onze  jaarrekening staat op deze site.